Vull donar

  Per què donar?

  Si tens entre 18 i 35 anys i estàs sana, pots ajudar a complir el somni d’una altra dona! Hi ha moltes dones que tenen dificultats per tenir fills i tu, amb un petit gest, pots fer realitat la seva gran il·lusió, ser mare. Fes-te donant d’òvuls. A Institut Marquès t’acompanyarem des del primer moment i compensarem la teva generositat. Tenim l’experiència i professionalitat necessària perquè som referència internacional en reproducció assistida.

  Com és el procés?

  El procés és molt senzill, no suposa cap obstacle i no alterarà el teu dia a dia en cap sentit; dura només dues setmanes. Anima’t!

  1.
  Primera visita

  2.
  Tractament

  3.
  Punció ovàrica

  4.
  Seguiment

  Testimonis

  • Donante

   “A Institut Marquès m’han tractat com una reina. Tant els metges com les infermeres són excel.lents professionals i millors persones. Sense cap dubte, repetiré”

    

  • “Pensava que el procés seria més dur, però la veritat és que ha estat bastant fàcil, m’he sentit molt agust. Estic molt contenta, repeteixo segur :-)”

    

  • Donante3

   “Dono òvuls perquè la compensació econòmica és de gran ajuda per poder-me dedicar als meus estudis amb més tranquilitat i, a més a més, ajudo altres dones”

  • Donante

   “La meva germana va trigar 6 anys a ser mare. Llavors ja em vaig proposar ser donant d’òvuls per tal que altres dones tinguessin l’opció de tenir un fill i ara que tinc el meu propi fill, m’adono de la importància d’ajudar a altres dones a ser mares”

    

  • Donante

   “Donar òvuls sempre és una bona decisió, independentment de la teva motivació. Un gest de solidaritat que genera vida i amor”

    

  • Donante

   “Un dia, sortint d’un control, vaig veure a una parella plorant d’alegria perquè el seu test d’embaràs havia estat positiu. Aquesta imatge de felicitat m’ha fet repetir el procés i animar a les meves amigues a fer el mateix”

  Elles t’ho expliquen

  Vull donar