Vull donar

  Requisits

  Vols donar òvuls? Si t’identifiques amb aquestes 4 afirmacions, t’esperem!

  Vols donar ovuls

  Tinc entre 18 i 35 anys

  Estic sana, física i psíquicament

  Estic sana, física i psíquicament

  No tinc antecedents familiars de malalties hereditàries

  Estic motivada per ajudar altres dones

  La llei 14/2006, del 26 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida estableix que la donació s’ha de realitzarde manera anònima , voluntària, informada i no remunerada.

  Explicació del procés

  • 1.Primera visita.

   El nostre personal et rebrà i farà que et sentis com a casa a les nostres instal·lacions. Després et farem una entrevista i crearem la teva història clínica amb tot de detall. Et farem una revisió que inclou anàlisi de sang, ecografia i citologia. Quan finalitzem la revisió tornarem a citar-te per iniciar el tractament. Si t’és més còmode també podem fer la primera visita a través de Skype.

  • 2. Tractament.

   Per poder dur a terme la donació estimularem els teus ovaris per tal que produeixin més òvuls madurs en un mateix cicle. Per això, hauràs de medicar-te, sempre sota control mèdic, amb injeccions subcutànies que podràs administrar-te tu mateixa a casa (és molt fàcil). Durant aquesta fase, que dura entre 10 i 12 dies, realitzarem diversos controls ecogràfics (normalment entre 2 i 4 controls) fent tot el possible per adaptar-nos als teus horaris. (Per descomptat, tot aquest tractament no et suposarà cap cost)

  • 3. Punció ovàrica.

   El procés d’obtenció dels òvuls requereix una punció que es realitzarà a quiròfan i amb sedació (un tipus d’anestèsia suau). Es duu a terme, amb control ecogràfic, via vaginal i sense cap mena d’incisió. El procés dura entre 15 i 20 minuts. Després t’hauràs de quedar al centre dues hores abans de marxar i, durant la resta del dia, hauràs de fer repòs a casa. És necessari venir acompanyada el dia de la punció.

  • 4. Seguiment.

   Entre 4 i 6 setmanes després de la punció tornarem a fer-te una revisió per comprovar que la teva recuperació és correcta i per assegurar-nos que estàs satisfeta amb el tracte rebut a Institut Marquès.

   Vull donar