Vull donar

  Donar compensa

  Donar òvuls compensa. Són moltes les dones que tenen problemes de fertilitat per la seva baixa qualitat d’òvuls, però tu pots solucionar aquest problema. Donant els teus òvuls fas el millor regal possible a una dona amb dificultats per quedar-se embarassada.

  Sovint, la infertilitat suposa un trauma difícil de superar per a una dona que el que més desitja és formar una família. Està a les teves mans fer-ho realitat. I és que entre dones ens hem d’ajudar, perquè no hi ha res més meravellós que aportar el teu granet de sorra i fer possible el que una no pot aconseguir sola.

  Testimonis de receptores

  testimonio_patucos

  Estimada donant, volem fer-te saber que gràcies a la teva ajuda, el nostre somni s’ha fet realitat i hem estat beneïts amb una nena més que adorable. Després de molts anys de dolors i patiment, els nostres desitjos s’han fet realitat amb la més bonica i perfecta nena que podríem haver desitjat. Mai podrem agrair-te que hagis compartit amb nosaltres el miracle de la vida, i t’asseguro que per a nosaltres seràs un tresor. Gràcies des del fons dels nostres cors. Ets una persona molt especial que ha completat la nostra vida.

  familia_de_3

  Estimada donant: Al mes de juliol vam ser pares d’una nena, gràcies a tu. Feia 15 anys que intentàvem tenir un fill i pràcticament havíem perdut tota l’esperança. Amb la donació de només un òvul, al final s’ha complert el nostre desig més gran. Per això t’estarem eternament agraïts. Tan agraïts que no ho podem expressar amb paraules. La teva decisió mereix el nostre màxim respecte. Tot i que ha nascut un mes abans, la nostra filla està sana i és molt desperta. És una nena bona i tranquil•la. A més és molt guapa. Té els cabells rossos i els ulls blaus. Fem tot el possible per ser bons pares i farem tot el possible perquè sigui feliç i estigui sempre contenta. Però també li explicarem com es va crear i que una noia molt bona, a part de nosaltres, va ajudar que vingués al món. Un cop més volem donar-te el nostre profund agraïment i desitjar-te el millor. Esperem que també s’acompleixi el teu desig. Sempre pensarem en tu.

  famili_de_4

  Des de l’anonimat volem expressar-te el nostre agraïment per un gest com el teu, que ha donat vida al nostre segon fill. Mai oblidarem aquest petit i enorme regal que ens has fet, aquí i allà, ara i sempre. Per això et volem fer arribar aquest petit i modest detall que per a nosaltres significa un llaç que mantindrem amb tu. Moltes i moltes gràcies, uns pares feliços amb el seu nadó, que tot i no et coneixem, t’adorem.

  pies

  Volem agrair-vos de tot cor l’ajuda que ens heu donat a l’hora de concebre a la nostra preciosa filla. És una nena encantadora. Agraïm a tot l’equip per haver escollit a la donant d’òvuls, vau fer una gran elecció. Ha de ser una dona increïble. Podríeu enviar-li el nostre agraïment de forma anònima?
  Els nostres millors desitjos per tot l’equip. Més agraïts del que podem expressar amb paraules.

  Vull donar